torsdag 13 mars 2014

Ofattbart

Den här tavlan hänger på behandlingshemmet finjagården, där jag bor. Det är jag som har gjort den och det är en ära för mig att de vill ha den i hallen för huvudentrén. Men inte nog med det, lite då och då åker personal härifrån på mässor och liknande runtom i landet för att marknadsföra och informera. De har sedan tavlan blev deras haft den med sig då tycker att den är en bra beskrivning. Detta gör mig förstås än mer generad men också glad. Såklart.

Och nu kommer vi till det ofattbara. Efter att min tavla följt med till stockholm för ett par veckor sedan hörde en kvinna av sig till finjagården. Hon ville ha kontakr med mig så hon lämnade sitt nummer och detta lämnades vidare till mig. Detta var mitt i min svacka, men idag tog jag mod till mig ich hörde jag av mig till henne. Hon berömde och berättade hur hon blivit så fäst vid tavlan. Att hon var DBT-terapeut och jobbade på ett behandlingshem själv. Hon frågade om det gick att beställa samma uppsättning kort som fanns i tavlan. Jag sa att det gick bra. Och innan jag visste ordet av hade jag alltså sålt åtta Matildor till en person jag överhuvudtaget inte har en aning om vem hon är! This is crazy! Men roligt. Och spännande.

1 kommentar:

  1. Dags att sluta bli generad..? Vad skulle hända om du istället ett litet ögonblick tänker: Jag är bra!! Som den jag är!. Kram och massor med varm kär..lek! :)

    SvaraRadera